Valg av leverandør

 

lisbeth_røbekkSonNorway AS og ivestby AS var en av få tilbydere til å utarbeide reiselivsplan for Vestby. Utlyst av Vestby Kommune med frist for levering av tilbud 2.september 2016.

Tilbudet ble lagt inn fem minutter før tidsfristen for levering. Kl 23.55 fredag den 2.september.

Jeg stod som utfører for arbeidet og hadde virkelig lyst til ha denne jobben av mange årsaker, men mest av alt mulighet til å gi bæredyktig råd for destinasjonen vår.

I går den 15.september 2016 møttes den nedsatte reiselivsgruppa i Vestby Kommune for å velge hvilken leverandør som skulle utarbeide reiselivsplan for Vestby. Møtet var kl 17.

Det tok ikke lang tid før jeg forstod at SonNorway AS og ivestby AS ikke hadde fått oppdraget.

Snill Pike Syndrom

Her er listen av hyggen med å jobbe med noe eller utføre arbeid som er av stor interesse for mennesker med konkurranseinstinkt og sterke interesser.

Første signalet var venneforespørsel fra A MEN på facebook. Profilen slettet i dag. Samt annen FB aktivitet.

Instagram serverte ett tagget bilde med grønnsaker etc. Det var i grunn en av de hyggelige.

En rask sjekk på emailen viste at spådamen L hadde en umiddelbart mulighet til å forbedre min økonomi, og stilte spørsmålet om det ikke var rart at jeg hadde så mye motgang i livet og sist men ikke minst kunne avsløre hvem som er personen bak min motgang. Interessant…

Spådamen L har forøvrig vært ivrig i sitt arbeide innimellom som å fortelle meg at 12 mennesker ventet på meg og at det var under arbeid å samle mange penger til meg… Jøss, kanskje jeg skal ut å seile snart? Er det en godt betalt Syd-Hob i sikte?

Sanne Lucky Horse

Sanne Lucky Horse inviterte til både Las Vegas, bonus gevinster og annet moro.

Som en liten bonus på det hele inviteres jeg helt tilfeldig til foredrag fra Optimist til Volvo Ocean Race…. Det kan en jo se bort i fra har en sammenheng, selvfølgelig. Det er sikkert bare en tilfeldighet.

Så jeg virkelig betalte drømmere i gang?

Å så er det Anne som signaliserer at jeg trenger sex. Det kommer i grunn ofte. Ikke av Anne, men av Eva, Nina, Adam osv. At jeg må skaffe meg ett liv, trene, date og ha sex… Eller «den rumpa» tredd opp i skjermen…

PS! Hvem har jeg sviktet og i hvilket arbeid har jeg sviktet?

Hvilken mulighet er det konkurrenten i Son har gitt som jeg har mistet?

Heldigvis er det ett form for mønster, dog selvfølgelig med litt «normal svinn». I våres eksploderte det i emailboksene mine. Jeg satt med kulrunde øyne og så boksene mine bare strømmet på over nattet – og fortsatte… Jeg holdt nesten på å ta opp saken med husets 17 åring, før jeg oppdaget sammenhengen med økt arbeid for Son ifbm neste års arbeid.

At det er stor interesse for Son og mine arbeider/leveranser fra flere hold er utvilsomt, intensjon og holdbarhet uklar.

Valg av leverandør

I dag tok jeg kontakt med Vestby Kommune å fikk bekreftet at SonNorway AS og ivestby AS ikke hadde fått oppdraget. Valgte leverandør var den som mest sannsynligvis lå i strategi til å få oppdraget og mest sannsynligvis ønsket av både administrasjonen i kommunen og SonNorway AS sin «konkurrentleir». 

Da var det selvfølgelig bare en ting å gjøre – å be om innsyn i valgte tilbyders tilbud og begrunnelse for valg. Innsikt.

Nå får vi bare krysse for at det er lagt opp til en rask levering av reiselivsplan for Vestby, at kommunen bestreber å få en rask avklaring og at det er en plass med videre. Litt usikker på om jeg skal være optimistisk her.

Quiz i hverdagen

Dagens første email viste varsel om at en fremmed hadde innloggingsforsøk på PK AS sin database. Den er heldigvis oppgradert. Nå som det var så rolig. Spesielt dalene aktivitet etter 22. og helt rolig etter den 2.

Heftig saker i grunn, sånn totalt sett – selv nå som dette var en av den «rolige» responsen.

Jeg oppfordrer dere til å ta kontakt på de respektive emailene som voksne mennesker. Jeg forholder meg ikke til quiz i hverdagen og responderer på henvendelser. Det er ikke innafor med nettroll aktiviteter.

I min nye ventetid har jeg ledig kapasitet og kan ta oppdrag både på land og til vanns… Gjerne til vanns – Nåværende og nye kundeavtaler blir ivaretatt uansett, så ta gjerne kontakt!

PS! – vipps i vei! både SonNorway (26848), ivestby AS (24848) og Røbekk AS, www.roebekk.no. De to første går til aktiviteter på nett/kulturlivet i Vestby. Den siste kan øremerkes. mCash er også for aktiviteter på nett for Vestby.

Tips i vei – kanskje du kjenner noen som liker nettroll aktiviteter? Nå: Valg av leverandør