Teknisk

Teknisk meg her og teknisk meg der.

I sommermånedene har det følt som om en hel verden har invadert Knatthaug – via worldwide. NB! Alt er håndtert.

Det er dessverre lite sannsynlig at dette er tilfeldig, men skyldes ett godt stykke arbeid. Jeg har for lengst skjønt at jeg på en eller annen måte har utfordret eller trigget oppmerksomheten til mennesker i nettverk med god teknisk kunnskap med både gode og dårlige intensjoner.

Dårlig intensjoner har til hensikt å gi deg som bruker dårlige brukeropplevelser, hindre samarbeid med bedrifter, frisk økonomi til utvikling og holde den spennende fremdriften/synligheten tilbake. Videre handler det om å bruke min tid feil, bruke sårbar gründerøkonomi feil, motarbeide utvikling slik at egne strategier får fritt spillerom, gjerne knyttet til egne ledestjerne strategier.

Men vet du hva? Jeg takker for komplementet. Brannene er slukket og nå registreres din aktivitet via eget system. Jeg beklager derimot til de som har mottatt en hacket email fra mitt firma Prosjektkonsulent AS den 28./29.juli. PS! håndtert.

Gode intensjoner er den skjulte heiagjengen med helt klare beskjeder som vet at det finnes mennesker med dårlige intensjoner og som ser det gode arbeidet som gjøres. Takker, din aktivitet blir ikke registrert i eget system.

Usikre intensjoner, kan også være usikker på aktivitetsregistrering. Slik er livet.

Den flotte sommertiden som er stjålet, skal omforedles til en solrik ferie i fremtiden. Må mann, så må mann.

Dette innlegget er til de som tror at de er de eneste som ønsker å kommunisere via worldwide – til meg. Jeg ser dere, både de med gode og dårlige intensjoner.

Takk for de gode. Drit og dra i de dårlige.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *