Mitt høyeste ønske

lisbeth_røbekk (18)Mitt høyeste ønske

Av og til må mål gjøres om til ønsker. Ikke fordi jeg ikke vil, men andre bestemmer. Jeg skaper kun initiativet, andre muligheten.

Mitt kortsiktige arbeidsønske er seiloppdrag i Rolex Sydney Hobart Yacht Race 2016 – i Wild Oats XI. Start 26.desember med premieutdeling den 1.

Den 28.oktober var påmeldingsfristen uten norsk båt eller norske seilere.

Den 27.10 rettet jeg en henvendelse til skipperen, men det ser ut til at kontakten må etableres med eieren av båten Sandy Oatley i familiefirmaet Robert Oatley. På torsdag norsk tid sendes emailen til Australia. 

Les om Sandy Oatley den 28.10 her

Mao – bare slik at det er helt klart – det er ikke avklart om det blir ja eller nei til å seile, men det er mitt høyeste ønske – nettopp nå.

Betingelser for mitt høyeste ønske

De siste aktuelle minste seilhonorarene jeg har sett er 1 000 dollar pr dag + kost, losji og reise. Jeg krever alltid forskuddsbetaling og bosted må ha plass til inntil 5 personer. Sentralt i sykkel/gåavstand til brygga.

Markedskommunikasjonshonorar kommer i tillegg. Jeg har ett par tips her.

Kan oppdraget i tillegg tilknytte meg tre til fem NORLissie sponsorer fra Norge i løpet av den korte tiden med aksept fra oppdragsgiver – ville lykken vært fullkommen. Sponsorer med intensjons muligheter om de ønsker.

Knapphet på tid vil muligens være ett hinder for å få disse på plass.

Bonus

Bonus ville være om jeg kom i posisjon til en ordentlig business samtale etter gjennomført race med Oatley for muligheter fremover innen sailing og business issues. Å ha med en intensjonsavtale i kofferten hjem ville ha vært innfrielse av en stor suksesskriterie.

Hvorfor ønske om å seile Wild Oats XI?

  1. Skipper er en dyktig rutinert seiler og mannskapet av de beste – å seile med de beste
  2. Båt og utstyr er vedlikeholdt og oppgradert til å være konkurransedyktig – konkurranse og safety
  3. Har mål om å ta Line Honor – konkurransefokusert båt.
  4. Er 100 fot og starter i 1.linja sammen med andre i samme størrelse – å seile raskest mulig til Hobart

Ønsket rolle – Co Skipper uten juridisk ansvar ved hendelser.

Jeg er klar

I noen uker nå har jeg testet ut trening og nytt kosthold for å sjekke hvor raskt jeg klarer å klargjøre meg selv for ett race. Etter en liten bevisst pause er jeg nå igang igjen.

Litt tilbake til start med vekt, men sterkere, 7 cm mindre over livlinja og mentalt klar både til å seile og ha juleferie fra Sonsmiljøet. Jeg/vi er klare til å reise fra Norge etter den 10.desember 2016, med retur den 1.