Hvordan får du det til?

lisbeth_røbekk (18)Hvordan får du det til?

Fordi kommunen i disse dager tar avgjørelser som er av betydning for ivestby AS og SonNorway AS sjekket jeg idag søkerplasseringen på google for SonNorway. På søkeordet Son og Vestby.

Der SonNorway har over lang tid ligget på topplassering – 1.-2. er nå SonNorway p.t borte. Screenshot er tatt og google er kontaktet.

Samtidlig krabber en frivillig aktør i samme slengen opp til en av 10 toppsøk, samtidlig som en 90 millioners bedrift tar topp posisjonen.

At jeg har sterke google mennesker rundt meg har jeg forstått for lenge siden. SonNorway har gode og bedre statistikker og skal ha sin plass på toppen.

Å forbedre sin plassering for en periode kan gjøres ved kjøp av google tjenester og annonsering. Det vet jeg. SonNorway har sin vanligvis gode plassering basert på aktivt arbeid uten kjøp av annonsering p.t.

Jeg gjentar – Hvordan får du det til?

Hvordan klarer du å fjerne SonNorway fra google rankingen? Selv bare for noen dager? Det lurer jeg på. En ting er å løfte seg selv høyere, men her er det SonNorway helt tydelig fjernet. Forsøk på svekkelse av konkurransefortrinn?

Kjenner du noen google ansatte? Svertes SonNorway siden ovenfor google? Eller finnes det andre muligheter?

Gripe ann – her og nå

PS! Heldigvis har jeg lært så mye teknisk at jeg vet hvordan jeg skal gripe dette ann sammen med nye eiere og alle driftsmidlene på plass. Inntil da er selvfølgelig google varslet.

Jeg undres – er det tatt noen avgjørelser i helgen (noen utenom kommunale avgjørelser) siden jeg fikk hint om å kjøpe meg bolig i Sydney? Ja, når jeg tenker meg om, så var det var vel noen diskre markedsførende facebook publiseringer i helgen. Diskre – lytt til mine råd jeg har mange likere. Ja, det tror jeg – en helgeavgjørelse.

ivestby AS/SonNorway AS er alltid tilstede og har jobbet konstruktivt over tid og gleder seg til det blir rolig slik destinasjonsselskapene kan gi full gass fremover – sammen med andre aktører.

Til det beste for stedet vårt 🙂 Kjedelig å stå å tråkke druer.