Å skape verdi til eiere

lisbeth_røbekk (18)I 2001 startet jeg mitt første aksjeselskap med hensikt å skape verdi for meg, kunder og samarbeidspartnere. Planen var at selskapet i første årene skulle dekke enkelt oppdrag ved siden av studier, familien og aktiviteter.

I en periode tradet jeg også aksjer med gode og mindre gode resultater. Poenget var at jeg investerte ikke mer enn jeg kunne tape og sove godt om natten. Jeg satset høyrisiko i aksjer i bevegelse. Summen som var satset er liten i alles målestokk, men ga morsomme hendelser, god kunnskap og pay back i hverdagslivet.

I denne perioden hadde jeg mulighet til å avansere og bli lengre i oppdrag(alle faktisk) enn jeg hadde planlagt, men fulgte min masterplan.

Å suge til seg inntrykk og erfaringer som resulterte i økt kunnskap fra ulike organisasjoner både privat og offentlige var endel av masterplanen og det ble oppdrag innen Forsvaret, Offshore/Olje og Gass, Grøn Butikkinnredninger osv. Både Forsvaret og Offshore/Olje/Gass er min greie, men jeg fikk ikke den neste kontrakten i Olje/Gass til å kombineres med hverdagslivet som alene mamma, og valgte å løfte frem egne prosjekter.

Jeg har jobbet i organisasjoner hvor standarden var å besvare email på to dager og der hvor det var fare for å miste jobben om du ikke besvarte emailen innen «5.min». En verdifull erfaring. Nå er alt annerledes.

Det var en spennende og morsom tid når jeg forløste mine gründer prosjekter som over tid har vært modellert. Det at dagens løsninger gir muligheter til å gripe muligheter, løfte til nye høyder og få (nye) ting til å skje er en herlig bonus.

Å skape verdi til eiere

I min verden er det to måter å skape verdi på – økonomiske resultater som styrker eiernes økonomiske situasjon og verdibasert handlinger/kommunikasjon som styrker eiernes bedrifter i markedet og ovenfor ansatte.

Økonomien når en banker inn ett årlig resultat med overskudd som kan fordeles slik eierne vil. Verdibasert med branding som styrker eiernes merkevareidentitet, tiltrekker seg kunder og de mest attraktive arbeidere.

Å gi tilbake og skape eierskap.

ProsjektKonsulent AS

Konsulenttjenester og start ups. PK AS ligger ikke helt på plan, men bærer konsekvenser av gründerprosjektene Son og Vestby som har brukt lengre tid enn planlagt til organisatoriske mål. Disse prosjektene hadde til hensikt å være utløsende for videre utvikling. Målet er/var ca 10 ansatte og en omsetning på 15 mill.

Hjerteprosjekt Son og Vestby

Jeg innrømmer – prosjekt Son og Vestby var og er ett hjerteprosjekt satt i kommersielt system. Først bygge internt eierskap og så løfte det ut over dørterskelen med både lokale, nasjonale og internasjonale mål. Hårete mål og gode verdier med nytenkende morsomme og kreative teknikker.

NON-profit ideologi i forprosjekt. Med nøkkelordene: Alle med på laget (kommunen, frivilligheten og bedriftene), Gjøre Son/Vestby «god»(merkevarebygging), Gi tilbake til Frivilligheten og Destinasjonen, Lavt driftsbudsjett osv. Av hensyn til dagens prosesser kan du lese mer på SonNorway AS og ivestby AS. Ta deg tid til det.

Forprosjektene er nå formalisert i egne AS, er ultranære og har alle sider ved seg. Verdi, muligheter og gir tilbake.

NORLadies.no – seiling

Kort tid etterpå ble NORLadies.no stiftet etter noen års analyser og innhenting av informasjon med målet om å skape verdier, muligheter og å gi tilbake – i sportslig og kommersiell setting. Les gjerne mer her NORLadies.no

Ta del i eller eie satsinger med prisen fra kr 10,5 mill pr år til kr 120-150 mill (2 års satsning).

Hårete mål og gode verdier med nytenkende og kreative teknikker. Å skape verdi, muligheter og å gi tilbake.

Røbekk AS

Er bare meg. Her har jeg gjort klart til å stille på seilingsoppdrag, skrive blogger, utgi bøker og holde foredrag osv. Dette er «meg selv» og ventefirmaet mitt til bare mine oppgaver og kreativitet. Steg for steg, men skaping av egne og økonomiske verdier.

Å vise verdier

AS er den formen for organisering som faller mitt hjerte nærmest grunnet kravet til åpenhet og synlige regnskap. Jeg liker å vise tallene som skapes – selv i en prosessen. For tiden er det liten økonomisk investering- og risikovilje på egen maskin.

I dagens arbeid lønnes jeg kun med provisjon av salg og timeshonorar der det er konsulenttimer som selges. Jeg liker denne formen for avlønning. Ikke fordi at jeg nødvendigvis skal jobbe mindre, men slik at kunden ikke har mer utgifter enn nødvendig.

Det gir fokus og jakten på gode løsninger.

Hensyn

Av hensyn til pågående prosesser blir dette innlegget veldig begrenset, mye mer enn påtenkt.